Oseberg Båtlag – for aktive vikinger

Båtlaget har ansvaret for den daglige driften og vedlikeholdet av SAGA OSEBERG. Vi organiserer dugnader for å vedlikeholde og utbedre skipet, samt deltar i byggingen av nye vikingskip. I tillegg trener og utdanner vi mannskap som skal bemanne skipene.

Er du opptatt av gammelt håndverk, glad i livet på sjøen uten forstyrrende motorlyd og ikke redd for å slite litt? Da er Oseberg Båtlag stedet for deg. Båtlaget er ikke stedet for de som bare er interessert – da anbefaler vi Osebergskipets venner – men for deg som vil delta AKTIVT i arbeidet med vedlikehold og bemanning av skipet. Båtlaget KREVER faktisk aktivitet, til gjengjeld tilbyr vi et sosialt felleskap og opplevelser utenom det vanlige.
 
Fram til nå har vi benyttet tiden til å finjustere skipet, bli kjent med det og utdanne mannskap. Mannskapsutdanningen er en kontinuerlig prosess og vi fortsetter med å lære å ro, lære knuter, lære å seile med råseil og å perfeksjonere oss på godt gammeldags vikingsjømannskap.
 
Oseberg Båtlag er et tilbud til alle aldersgrupper og vi samarbeider med Oseberg Speidergruppe for å gi et tilbud til ungdom fra 8 år og oppover. Hvorfor ikke la barna bli Vikingspeidere?
 
Contact Form Powered By : XYZScripts.com